Nimi: Suojelen sinua
Kirjoittaja: Enkeliprinsessa ©
Genre: songfic, one-shot, drama
Ikäraja: K-9

Päähenkilöt:


*Chris
*Bianca

A/N: Idea tähän ficciin syntyi 27.4. -06 klo 13.00, kuunnellessani The Rasmusta :D Tää on eka songficcini, mutta toivottavasti tästä tuli yhtä hyvä kuin suunnittelin ja ajattelen J No pidemmittä puheitta, asiaan:

 

 

Suojelen sinua

Tonight we escape


Just you and me


We'll find our peace


Somewhere across the seas

Kaksi nuorta, mies ja nainen, istuivat puistossa, joka oli joskus ollut todella kaunis.

"Tänä iltana, Bianca", nuori ruskeahiuksinen mies sanoi, katsoen Biancaksi kutsumaansa naista. Miehen silmät tuikkivat toivoa, mutta muuten hänestä oikein huokui väsymys ja suru, niin kuin naisestakin. "Chris, en oikein tiedä. Mitä jos hän löytää meidät? Saa meidät kiinni..", Bianca tokaisi epävarmana ja kääntyi katsomaan Kartanoa, joka oli korkein rakennus koko harmaassa ja synkässä San Franciscossa. "Hän on mahtavampi kuin me, mahtavampi kuin tiedämmekään. Katso nyt lapsuudenkotiasi", nainen jatkoi, katsoen edelleen Kartanoa. Chris kääntyi, vaikka tiesikin mitä Bianca tarkoitti. Mies katseli Kartanoa ja hänestä tuntui ja näytti kuin Kartano olisi jälleen kasvanut siitä, kun hän viimeksi oli sitä katsellut.

"Bianca, ymmärrän sinua, mutta minä en pelkää häntä!", Chris sanoi uhmakkaasti kääntäen katseensa takaisin Biancaan. "Vain sinä ja minä, löydämme varmasti paikan, jossa voimme elää rauhassa", hän jatkoi, kun Bianca oli kääntänyt katseensa Kartanosta häneen. "Voi, kunpa se olisi niin yksinkertaista", Bianca kuiskasi käheästi, ja suuteli Chrisiä.

*~*

Enough of the fright


Enough of the fuss


I'll be awake if he finds us

"Olen saanut tarpeekseni kaikesta pelkäämisestä ja hermostuneisuudesta", Chris kuiskasi Biancan korvaan, kun he irrottautuivat suudelmasta. Hän halasi naista, piti tästä lujasti kiinni, kuin peläten, että nainen voisi kadota olemattomiin. "Minä pidän silmäni auki siltä varalta, että hän löytää meidät. Olen hereillä ja valmiina", hän jatkoi, yrittäen vakuuttaa Biancaa. Hän päästi Biancan halauksesta ja katsoi vakavana naista.

*~*

Needless to say


I'll stand in your way


I will protect you and I'll…

"Jos hän löytää meidät, sinun ei tarvitse sanoa mitään, seison varmasti edessäsi ja suojelen sinua ja..", Chris jatkoi, kun Bianca ei sanonut mitään. Mutta hän ei kerinnyt jatkaa lausettaan loppuun, koska Bianca ojensi kätensä ja painoi hellästi kauniit, hoikat ja pitkät sormensa hänen huulilleen. "Chris, älä..", Bianca kuiskasi tuskin kuuluvasti, vaikka tiesi, että Chris oli todella itsepäinen, varsinkin rakastuneena. Eikä Bianca kykenisi estämään häntä, vaikka sanoisi mitä. Se oli yksi syy miksi Bianca rakasti niin paljon Chrisiä, mutta se oli myös yksi syy, miksi Chris ärsytti häntä välillä.

*~*

I'll take the shot, for you


I'll be the shield for you


Needless to say,


I'll stand in your way

Chris katsoi rakastamaansa naista hämillään. "Jos hän sattuu löytämään meidät, Bianca, hän käyttää voimiaan ja minä otan kaikki osumat sinun puolestasi. Minä olen kilpesi, Bianca", Chris sanoi, hetken hiljaisuuden jälkeen, itsepäisesti ja otti Biancan kädet omiinsa. "Chris…", Bianca aloitti, mutta ei jatkanut, koska näki Chrisin silmistä ja olemuksesta, ettei hänen päätään käännä mikään, edes hänen sanomanaan. "Sinun ei tarvitse sanoa mitään, seison aina sinun ja hänen välissä", Chris jatkoi ja suuteli Biancaa.

*~*

I'll take the shot, for you


I'll give my life, for you


I'll make it stop


I'll take the shot for you

"Chris, rakas…", Bianca sanoi suudelman jälkeen. Chris katsoi häntä päättäväisesti, mutta kysyvästi. "Sinun päätäsi ei taida kääntää mikään?", Bianca lopulta jatkoi, enemmän todeten kuin kysyen, ja hymyili surullisesti ja näytti paljon väsyneemmältä kuin hetki sitten, kuin olisi käynyt suurenkin taistelun itsensä kanssa. "Otan osumat puolestasi, kulta, annan oman elämäni sinun puolestasi. Ehkä hänkin sitten lopulta tajuaa, mitä kaikkea pahaa on tehnyt perheelleen, läheisilleen ja kaikille ihmisille…", Chris vastasi ja hipaisi Biancan poskea. "Pysäytän hänet, vaikka minun pitäisi ottaa sitten osumat puolestasi ja kuolla", mies lisäsi ja katseli naista rakastunein sekä toiveikkain silmin. He olivat väsyneitä taisteluista, pakenemisesta, piileskelystä, aivan kaikesta. Mutta Chris halusi vielä kerran "paeta", jotta he voisivat elää rauhassa.

*~*

Tonight we'll be free


I'll find us a home


Tonight we will be


Finally on our own

"Tiedätkö, tuon takia rakastan sinua, mutta myös ärsytät juuri tuolla, välillä", Bianca sanoi ja Chris katsoi hämmentyneenä rakastamaansa naista. "Hölmö, tarkoitin, että rakastan sinua, koska asetat muut itsesi edelle, mutta toisinaan se ei olisi tarpeellista ja silloin se ärsyttää", Bianca jatkoi, huomattuaan Chrisin katseen. Hymyillen väsyneesti, hän silitti miehen niskaa.

"Bianca, tänä iltana voisimme olla vihdoin vapaita. Etsin uuden kodin meille, jostain mistä hän ei löydä meitä", Chris sanoi, hetken hiljaisuuden jälkeen. Bianca katsoi Chrisiä, eikä tiennyt mitä voisi vastata. Hän mietti, kannattaisiko heidän todella lähteä. 'Mitä jos pakeneminen vain pahentaa asioita. Tai hän löytää meidät kuitenkin', Bianca ajatteli ja pälyili yhtäkkiä ympärilleen. Mitään ei näkynyt, mutta ajatus, että hän näkee tai on paikalla tai kuulee kaiken, ei haihtunut. Bianca katsoi Chrisiä. Mies ei tuntunut huomaavan samaa kuin hän.

"Bianca, ainoa mahdollisuutemme on tänä iltana", Chris jatkoi lopulta, katsoen vakavana naista ja tarttui hellästi tätä olkapäistä. "Sitten olisimme omillamme, ja pääsisimme varmasti eroon hänestäkin…", Chris jatkoi ja odotti Biancalta jotain vastausta tai reaktiota. Bianca katsoi Chrisiä, vilkaisi ympärilleen ja käänsi lopulta katseensa takaisin Chrisiin. "Minä pelkään, että hän löytää meidät", nainen lopulta kuiskasi käheästi ja rykäisi, jotta ääni tulisi takaisin. "Mitä, jos hän tietää, jos hän kuuntelee tai katselee meitä tälläkin hetkellä?", Bianca jatkoi kuiskaten. Chris ei kuitenkaan pelännyt, ja hän lähtisi ja tiesi saavansa Biancan lopulta mukaansa.

*~*

Enough of the hell


Enough of the pain


I won't let him touch you,


I love you

"Olet päivänsäteeni, Bianca", Chris lausui, rikkoen hiljaisuuden, joka heidän välilleen oli laskeutunut. Bianca punastui, mutta loihti hymyn, pienen hymyn kasvoilleen. "Minusta tätä helvettiä on kestetty jo tarpeeksi, minusta tuntuu, että olemme tunteneet tuskaa jo aivan liian kauan", Chris jatkoi ja kosketti Biancan hiuksia. "Jos hän löytää meidät, saa meidät kiinni, en anna hänen koskea sinuun. Rakastan sinua, Bianca, enemmän kuin ketään tai mitään muuta!" Chris jatkoi ja suuteli jälleen Biancaa. Bianca vastasi suudelmaan ja samalla kyyneleet tulvivat hänen silmistään. "Olet ihana, Chris, ja minäkin rakastan sinua", Bianca vastasi suudelman jälkeen. "Mutta en siltikään tiedä", hän sanoi, katsoen surullisesti Chrisiä. Chris ei kuitenkaan lannistunut, vaan pikemminkin innostui Biancan sanoista. 'Kyllä minä saan sinut lähtemään…', Chris ajatteli ja nosti kätensä silittämään Biancan poskea.

*~*

Needless to say


I'll stand in your way


I will defend you and I'll...

"Meidän on lähdettävä, Bianca, ennen kuin hän saa tietää suunnitelmastamme. Ennen kuin hän tulee", Chris sanoi, kun he olivat olleet hiljaa ainakin puoli tuntia. Mies katsoi ympärilleen, kuin tarkistaen, ettei hän vain ollut lähettyvillä. Chris ei kuitenkaan nähnyt ketään, mutta siltikin hän terästi kaikki aistinsa ja oli valmis taistelemaan ja puolustamaan rakastettuaan, tarpeen niin vaatiessa.

*~*

I'll take the shot, for you


I'll be the shield for you


Needless to say


I'll stand in your way


I'll take the shot, for you


I'll give my life, for you


I'll make it stop


I'll take the shot for you



Bianca katsoi epävarmana Chrisiä ja vilkaisi myös ympärilleen varuillaan. Bianca tiesi, että lähtisi miehen mukaan, ei hän voisi jäädä yksin tännekään, saati päästää miestä yksin maailmalle. Hän tiesi, että Chris todellakin puolustaisi ja suojelisi häntä, ottaisi kaikki iskut ja taikaosumat hänen puolestaan. Nainen tiesi, että mies rakasti todellakin häntä niin paljon, että hän jopa kuolisi hänen takiaan.

*~*


Enough of the scars


Enough broken hearts


I will protect you and I'll...

"Meillä on kyllä tarpeeksi arpia, vaikkakin enemmän henkisiä, mutta silti pahoja..", Bianca sanoi surullisesti. Chrisin silmissä häivähti toivo. "Sydämemmekin ovat tarpeeksi jo särkyneet", hän jatkoi ja vilkaisi Chrisiä, joka sipaisi hänen poskeaan.

"Hän on aiheuttanut niin paljon pahaa rakkaimmilleen", Bianca tokaisi yhtäkkiä. "Mutta siltikin, Wyatt on veljesi", hän lisäsi ja Chrisin ilme muuttui vihaiseksi. "Shh!", hän sähähti ja katsoi ympärilleen kuin ajatellen veljensä kuulevan paremmin heidät, tai ilmestyvän lähettyville, kun hänen nimensä lausuttiin. "Tule…", Chris sanoi lopulta paljon lempeämmin, hetken hiljaisuuden jälkeen, nousten ylös penkiltä ja ojensi kätensä. Hän ei edes näyttänyt enää vihaiselta. Bianca epäröi hetken, mutta tarttui lopulta Chrisin käteen ja nousi myöskin penkiltä.

Yhdessä he lähtivät matkaan. Kauas pois San Franciscosta, oli heidän suunnitelmansa. Taikuutta he eivät uskaltaneet käyttää, jotta Wyatt ei löytäisi heitä, ainakaan helposti.


I won't let him touch you,


I love you

*******************************************************************************

A/N: Sanat olivat siis The Rasmuksen Shot –biisistä. Ja sopivat täydellisesti tähän, ainakin minun mielestäni. Palautetta saa antaa, ja toivonkin sitä. Ja jotta kukaan ei käsittäisi väärin, tämä  ficci oli kokonaisuudessaan tässä. Eli songficci sekä one-shot, joka kestää ainoastaan laulun sanojen ajan.