Nimi: Ystävyys
Kirjoittaja: Enkeliprinsessa/Christinaz
Beta: Qfeiss
Ikäraja: S
Genre: raapale, drama
Vastuuvapautus: En omista Harry Pottereista tuttuja hahmoja ja paikkoja tai muuta minkä tunnistat. Kaikki, mitä et tunnista, kuuluu minulle. Ja minä vain leikin vähän hahmoilla Iskee silmää Enkä todellakaan ole tienaamassa tällä rahaa.

A/N: Tämä osallistuu FinFanFunin FF10-haasteeseen aiheena Sirius Musta ja sanana Uusivuosi,  Viikottaiseen raapalehaasteeseen aiheena vuoden 2008 viikon 50 Sirius Musta sekä Ystävyyshaasteeseen.


Ystävyys


”Kuule Remus”, Sirius mutisi ystävälleen, joka istui hänen vierellään.
”No mitä, Sirius?” Remus vastasi ja katsoi ystäväänsä kulmaansa kohottaen. Hetkeen Sirius ei sanonut sanaakaan, oli rikkumaton hiljaisuus ystävysten tuijottaessa taivaalle, jossa näkyi kaukaisuudessa välkkyvät ilotulitukset, merkkinä siitä, että vuosi vaihtui uuteen.
”Miksi minusta tuntuu, ettei tulevaisuus näytä oikein lupaavalta Kelmien suhteen. Meidän piti olla ystäviä ikuisesti. Mutta James meni ja rakastui Lilyyn, se sotkee asioita”, Sirius sanoi vihdoin.
”Mehän olemme ystäviä ikuisesti, Sirius. Ei tytöt tai rakastuminen voi tällaista ystävyyttä rikkoa. Kyllä James vielä on meidän ystävämme, usko pois”, Remus vastasi.
Pojat vaipuivat takaisin hiljaisuuteen taivaalla välkkyviä ilotulituksia haltioituneina katsellen.